Редактор: e-mail: Кадър: БТВБюджетът е разоряващ, не защото има много разходи, а

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВБюджетът е разоряващ, не защото има много разходи, а
Коментари Харесай

Александър Маринов: Излъгаха, че бюджет 2021 е съгласуван с Румен Радев. Показаният документ е с манипулативна цел

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

Бюджетът е разоряващ, не тъй като има доста разноски, а тъй като не е ясно защо се харчи, бюджетът, може да се каже, че е избирателен. За страдание, господин Дончев или не е чел това, което предложихме напролет или е не запомнил. Президентът бе предложил повече ограничения да отиват до хората, и да се усещат от хората, само че това беше преди 6 месеца. Тези оферти в този момент не фигирурат в ограниченията на държавното управление.

По тази метод ръководителят на Стратегическия съвет към президента Алекксандър Маринов разяснява думите на Румен Радев, че бюджетът е разоряващ и последвалата реакция от Томислав Дончев.

Документът, който демонстрираха ръководещите, че бюджетът за 2021 година е координиран с президента, това е една нахална и глупава неистина. Дори и студентите знаят, че президентът се явява в тази процедура на края на процеса, когато бюджетът е признат. Бюджетът не се съгласува с президента. Този документ, който демонстрираха с манипулативна цел, се отнася до координиране на бюджета на президентството, който в размер малко над 8 милиона лв.. Той е съгласувателна процедура, която се прави с всеки първокачествен разпоредник на бюджетни средства. Това е в съгласие, а не бюджетът на страната. Накрая, когато бюджетът бъде признат, тогава президентът по закон би трябвало да реши дали да го пусне за обявяване или да наложи несъгласие, сподели още Александър Маринов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР